Το γραφείο μας αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες με σκοπό να σας διευκολύνει στην δύσκολη στιγμή σας.


Κηδείες

Η τελετή της κηδείας ενός αγαπημένου μας προσώπου αποτελεί μια δύσκολη εμπειρία για όλους μας τόσο δυσάρεστη όσο και ψυχοφθόρα. Στο τέλος της τελετής θέλουμε να εχουμε ένα καθησυχαστικό συναίσθημα πως χαιρετίσαμε τον άνθρωπο μας με ολη την αξιοπρέπεια και τις τιμές που του αρμόζουν.

Στον οίκο τελετών Προίκας Χρυσοβαλάντης αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε και να τελέσουμε την κάθε κηδεία με σεβασμό προς τον εκλιπόντα και τους συγγενείς του ενθυμούμενοι πάντα πως τελούμε ένα λειτούργημα

Περισσότερα

Μνημόσυνα

Το μνημόσυνο σύμφωνα με τις παραδόσεις μας, είναι ένα πολύ σημαντικό θρησκευτικό μυστήριο, στο οποίο η βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί σε ένα καλό και έγκαιρο προγραμματισμό του.

Ως προς την κοινωνική του υπόσταση είναι εξίσου σημαντικό, καθώς έτσι προκύπτει η ευκαιρία σε φίλους και συγγενείς που δεν παρευρέθησαν στην κηδεία, να μοιραστούν και να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος/σης.

Περισσότερα

cremations

Αποτεφρώσεις

Το γραφείο τελετών Προίκας Χρυσοβαλάντης αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και σεβασμό όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για την πραγματοποίηση αποτεφρώσεων.

Η καύση πραγματοποιείται στο κρεματόριο της Σόφιας στη Βουλγαρία, όπου διατίθεται η απαραίτητη υποδομή (κλίβανος αποτέφρωσης) και καθώς αποτελεί την πιο συμφέρουσα επιλογή ως προς την απόσταση και τιμή.

Περισσότερα

Επαναπατρισμοί

Για να αποστείλουμε τη σορό ενός αλλοδαπού ή ημεδαπού πολίτη στο εξωτερικό, ή ακόμα και να αναλάβουμε την επιστροφή ενός Έλληνα κατοίκου του εξωτερικού που απεβίωσε, θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε περισσότερες διαδικασίες, που θα μας επιτρέψουν την έγκαιρη και ασφαλή διέλευσή από τα Ελληνικά σύνορα και το τελωνείο.

Για την μεταφορά της σορού προς το εξωτερικό το γραφείο μας αναλαμβάνει να διεκπερεώσει ολες τις απαραίτητες διενέργιες.

Περισσότερα

Ανακομιδή - Εκταφή

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την εκταφή και την μεταφορά των οστών κατά βάση της επιθυμίας των συγγενών.

Ο οίκος τελετών μας παρέχει:

  • Κασελάκι οστών
  • Σεντόνι
  • Μαξιλαροθύκη
  • Κρασί
  • Τρισάγιο από τον Ιερέα
  • .

parallax background

Ρωτηστε μας πως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε


Επικοινωνία