Το μνημόσυνο σύμφωνα με τις παραδόσεις μας, είναι ένα πολύ σημαντικό θρησκευτικό μυστήριο, στο οποίο η βαρύτητα θα πρέπει να δοθεί σε ένα καλό και έγκαιρο προγραμματισμό του. Ως προς την κοινωνική του υπόσταση είναι εξίσου σημαντικό, καθώς έτσι προκύπτει η ευκαιρία σε φίλους και συγγενείς που δεν παρευρέθησαν στην κηδεία, να μοιραστούν και να τιμήσουν τη μνήμη του εκλιπόντος/σης.

Τα κύρια μνημόσυνα που είθισται να τελούνται είναι αυτά των 40 ημερών, του 1 χρόνου και των 3 χρόνων από την τέλεση της κηδείας. Αναλαμβάνουμε να οργανώσουμε για εσάς τα αντίστοιχα μνημοσύνα, για την περιοχή της θεσσαλονίκης, συνεργαζόμενοι με τους καλύτερους επαγγελματίες στο κόλλυβο και τον ανθοστολισμό, παρέχοντας μία πολύ προσεγμένη και άψογη τελετή.

Η τιμή για ένα μνημόσυνο εξαρτάται κυρίως από τον αριθμό των καλεσμένων που υπολογίζετε να δώσουν το παρόν, αλλά και τις συνοδευτικές υπηρεσίες (πχ. ανθοστολισμός εκκλησίας κλπ.).

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στην οργάνωση του μνημοσύνου:

  • Διευθετούμε την ώρα, ημέρα και την τοποθεσία (Κοιμητήριο ή Ενορία). Ειδικά για την περίπτωση του Κοιμητηρίου θα χρειαστεί να κλείσουμε την ώρα το συντομότερο δυνατόν, λόγω του αυξημένου συνωστισμού.
  • Παραγγέλνουμε το δίσκο με τα κόλλυβα και αναλαμβάνουμε την μεταφορά του στην εκκλησία και στην αίθουσα δεξιώσεων
  • Διαθέτουμε τα συσκευασμένα κουταλάκια με χαρτοπετσέτα,τα σακουλάκια ή τα πλαστικά κουτάκια για το κόλλυβο, τις τσάντες στις οποίες τοποθετούμε το κουτάκι του ζαχαροπλαστείου και τα αναφερόμενα
  • Φροντίζουμε για το στολισμό του δίσκου
  • Θυροκολλούμε τα μνημόσυνα αγγελτήρια στην οικία σας και όπου αλλού είναι επιθυμητό.
  • Το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα αναλάβει τη διανομή του κολλύβου στους καλεσμένους

Για οποιαδήποτε πληροφορία, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.